Totalt antall sidevisninger

mandag 31. mars 2014

Det nærmer seg...



Jeg strikker og strikker, Arwetta er et nydelig men tynt garn og det blir maange omganger. Men jakken ser ut til å passe perfekt. Når du strikker Top-down så er det enklere å tilpasse strikketøyet underveis. Her i Bergen har vi hatt noen nydelige vårdager, så det blir mye soling, mosjonsturer og strikking . Og det ser ut til at vi skal få beholde solen i flere dager fremover og jeg sier ja-takk :)))Foruten Peacock-jakken min har jeg en liten Fanajakke på pinnene  i str 1 år så med den har jeg god tid på meg.Men listen over ting jeg har lyst å strikke er lang :)

onsdag 19. mars 2014

Peacock-jakken


( Bildene er lånt fra Ravelry)

Har kjøpt garn til denne skjønne jakken i mørk vinrød Arwetta. falt totalt for mønsteret på bærestykket. Så når jeg bare blir ferdig med noen småting så gleder jeg meg til å legge opp til denne jakken.

Små føtter..........



Det ble to par til, det ene med heklet blondekant på :) Oppskriften finnes fortsatt HER: http://strikkogtoys.blogspot.no/2014/01/litt-strre-babysokk-illustrert-i.html
Bruker 30-40 gram pr sett og de er artige og strikke. Oppskriften har trinn for trinn bilder for dere som nettopp er begynt å strikke :)


søndag 16. mars 2014

Babysokker i alpakka med OPPSKRIFT :)



Disse sokkene var enkle å strikke, jeg fant rester av alpakkagarn og tror ikke jeg brukte mer enn 30 gram :) på pinne 3 denne gangen. Oppskriften fant jeg Her:http://strikkogtoys.blogspot.no/2014/01/litt-strre-babysokk-illustrert-i.html

Og den er i flere størrelser og på Norsk !!

fredag 14. mars 2014

Kristin Løytnantshjerte

Da fikk jeg ferdig disse vottene som skal bli en gave, de er strikket i Dale babyull, p 2.5 og brukte 1 nøste av hver farge. De passer en liten damehånd.Ønsker dere alle en fin helg :)
Link til oppskrift finnes HER: http://www.ravelry.com/patterns/library/kristins-lyre-flower-mittens-kristins-lytnantshjerter-votter

søndag 9. mars 2014

To venninner .....


Hun ser litt skeptisk ut, da denne nye jenten kom på besøk :) Det er gøy å strikke disse dukkene og får brukt opp litt restegarn i samme slengen :) Ha en fin søndag mine bloggvenner.

fredag 7. mars 2014

Tvillingstjerne -Twin Star votter



Da ble vottene Tvillingstjerne ferdig og jeg synes oppskriften var veldig bra, med mange tips og råd :) Jeg valgte Dale babyull og pinner 2.75 som jeg synes er super til denne garntykkelsen. Wenche Roald har så mange fine oppskrifter og link kommer HER:http://www.ravelry.com/patterns/library/twin-stars-tvillingstjerner

onsdag 5. mars 2014

En rød ballongbukse




Da ble buksen ferdig, Strikket i Dale babyull i en deilig plommerød farge. Jeg valgte  str. 0-6 mnd. Oppskrift : Babystrikk 0-18 mnd av Susie Haumann (dansk)

Den var superenkel å strikke og så måtte jeg lage et par sokker som jeg fant i et gammelt babyhefte. I morgen går det i posten :)

lørdag 1. mars 2014

All you knit is love





Dette lille heftet av Susie Haumann falt jeg for, er i gang med ballonbuksen i plommerød farge fra Dale baby ull Jeg kommer nok til å strikke flere av modellene som er veldig populære hos dagens unge mødre :)Og siden jeg har en nyfødt baby i familien så har jeg en god unnskyldning til å gå bananas i babytøystrikk :) Ps: Heftet er på dansk .