Totalt antall sidevisninger

søndag 27. april 2014

En fantastisk helg !






For en helg...Jeg og mitt eldste barnebarn har gått tur både lørdag og søndag og det ble en solid fjelltur på mange timer i strålene varmt vårvær. Hvitveisen bugner overalt så det ble en bukett med hjem. Og så var jeg så heldig å vinne OL-lue hos http://elisabeths-hobbyside.blogspot.no/Her er det Carin som står modell og hun stakk av med den også, kjempefin Elisabeth !!!


onsdag 23. april 2014

Babysokker med gratis oppskrift


Disse babysokkene er veldig enkle å strikke og veldig populære hos dagens mødre. De sitter kjempegodt på foten også :) Oppskrift trinn for trinn får du HER:http://strikkogtoys.blogspot.no/2013/02/babysokk-trinn-for-trinn-illustrert.html

Så har jeg gravd frem alt det blå garnet mitt etter å ha blitt sterkt inspirert av denne damen http://tovrange.blogspot.no/search/label/teppe Hun har strikket et fabelaktig flott teppe og nå er jeg i gang med min versjon :)

Vi har et nydelig sommervær her i Bergen, litt skyet i dag men bevares.....
Takk for alle kommentarer på tidligere innlegg og ha en fortsatt fin uke og god helg, klem fra Beth

mandag 21. april 2014

Teppe og restefest



Fikk brukt opp mye restegarn på det teppet, er ikke helt fornøyd men skitt au :) I Bergen hadde vi 20 grader i dag 2 påskedag og det ble nesten litt for varmt i solveggen . Vi har hatt drømmepåsken og det fortsetter ut hele uken .
Nå får jeg gå i gang på jakken min som har lagt på vent her en stund :) Og kanskje det blir et teppe til meg selv :) For jeg har fortsatt MYE restegarn :)))

lørdag 19. april 2014

Møt Mr Cuddly


Jeg bestemte meg for at det ikke skulle bli noe restegarn etter kjolesettet og da falt valget på Mr Cuddly. Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften:http://www.ravelry.com/patterns/library/cuddly
Som er gratis og både på norsk og engelsk.
Men jeg har gjort min egen vri med bl.a heklede ører.

Strikkebuksen er en oppskrift fra Susie Hauman som jeg har skrevet mye om her på bloggen, det lille heftet ble gull verd, sjeldent jeg har laget så mye fra en oppskriftsbok!
Den er strikket i Dale babyull

Så kom drømmepåsken og nå er det et babypledd av restegarn, mest alpakka som er på pinnene, og etter det????
Jakken MIN og noe annet småtterier :)
Kos dere masse i påsken !

onsdag 16. april 2014

Små piker kan aldri få for mange kjoler :)





Da ble settet til Navnedagen ferdig, jeg er fornøyd :) Alt er strikket i Dale Lille Lerke, brukte ca 3.5 nøster på p. 3. ( Jeg strikker litt løst) Kjolen heter Smilla og den er i boken Babystrikk 0-18 mdr ( Dansk) Susie Hauman.
 Hatten er egenkomponert, veldig enkel og sløyfen har jeg laget i i-cord se link: http://www.purlbee.com/knitting-tutorials-advanced-te/2006/9/29/i-cord.html
Skoene fant jeg gratis oppskrift på her:http://lifestyle.howstuffworks.com/crafts/knitting/free-baby-bootie-knitting-patterns2.htm Jeg strikket de litt større. Håper min niese liker settet :) og at det passer. Ellers må jeg s at jeg har pinnet mange flotte gratisoppskrifter til barn/baby på min Pinterest side for de av dere som er der :)
Ha en fin påske alle mine søte bloggvenner og mange takk for kommentarer og velkommen de av dere som er nye følgere :) Klem fra Beth
Så må dere alle ha en riktig fin påske :)

fredag 11. april 2014

Navnedag og strikkegaver :)

Da er planene klare, det blir denne kjolen og så må jeg finne en kyse og ett par små sko og strikke også :) Har noen tips til det?????
Smilla er en nydelig liten kjole i heftet til Susie Haumann Babystrik 0-18 MDR Det er mye fint i det heftet og noen oppskrifter er for de som er nybegynnere også :) Ønsker dere alle en fin påske med eller uten strikketøy, Stor klem fra Beth

mandag 7. april 2014

Har noen en Pelargonium-stikling å selge meg ?????


Jeg har så inderlig lyst på en sjelden pelargonium, i alle fall ikke en som du får på kjøpesenterne.....Fint hvis den er blomstervillig og ikke "bosser" så mye :)) Og ikke hengeplante.Jeg skal selvsagt betale for den !!! Og så må den være vakker :))) Hvis noen kan hjelpe meg så send gjerne mail: lisbethkathinka@hotmail.com 

Så venter jeg i spenning, bor forresten i Bergen :)

torsdag 3. april 2014

Jeg vant masse flott garn :)))

 I dag kom pakken fra http://spitet.blogspot.no/ Masse nydelig garn, påskegule servietter, en liten fin kladdebok og en gøy blokk til å henge på kjøleskapet. Tusen takk, skal nok finne noe å bruke dette  garnet til, alle nøstene er nye merker for meg så dette blir spennende :)
 Jakken vokser og vokser, ett greit arbeid i solen :)Her er fargen noenlunde riktig også, nemlig burgunder :)