Totalt antall sidevisninger

torsdag 30. mars 2017

Min Haukeligenser

Strikket i 4 farger, Sandnes merinoull. Jeg tok en råsjanse med denne. Jeg strikket bolen opp til under armene i str L og så leste jeg at armene var så veldig smale, jeg strikker etter Sandnes sin nyeste utgave av oppskriften. Så jeg økte hver 1.5 cm omtrent helt til jeg hadde masketallet på ermer og bol i str XL. Det er ikke mer enn 12 masker som skiller disse to størrelsene hvis jeg husker rett, når både bol og 2 ermer er kommet på pinnen og vips så ble ermer og bryststykke passelig.Så ermer og overdel er i størrelse XL og bolens underdel i størrelse L. En nødløsing, neste gang kan jeg strikke alt i str Xl, men til meg satt den som et skudd.

onsdag 22. mars 2017

Mariusgenser og en påbegynt Haukeli !




Da var Mariusgenseren fedig, den er i str XL strikket i Mini Sterk, jeg brukte8 i bunnfarge, 1 hvit og 1 støvrosa . Strikket på pinne 2.75.
jeg har fått et nytt favorittgarn ! Og da er det tid for neste prosjekt nemlig haukeli i bare 4 farger, jeg synes det er fint, gir et roligere inntrykk men det er jo en smaksak selvfølgelig.
Jeg strikker i Sandnes merinoull og er veldig spent på om den passer meg.
ellers håper jeg på fint turvær snart, så jeg får litt avbrekk mellom alle legebesøkene..En blir sliten av å ta masse prøver og vente på svar. Men som min kjære bror sier; Det kan fort gå bra !
Ønsker dere alle en fin vårlig uke.
 

mandag 20. mars 2017

Selbuvotter

Selbuvotter strikket i Mini Sterk, et blandingsgarn ull/alpakka og nylonforsterket er blitt et favorittgarn. disse er en bsetilling og håper hun blir fornøyd.
nå skal jeg ferdigstille en Mariusgenser i samme garn, kanskje til meg selv.
Våren er i startfasen, gleder meg til vi får det litt varmere og det går an å sitte ute.

søndag 12. mars 2017

Selbuvotter og Lille Luca !





Jeg har strikket noen par med Selbu og Selbuinspirerte votter, de første er strikket i Sandnes Perfect, et veldig godt garn som er nylonforsterket.
har også bestilt Mini Sterk, et garn i en blanding av alpakka/ull og nylon til nye Selbu til min svigerinne som har bestilt seg et par.
Mini Sterk er blitt en STOR favoritt her, jeg strikker meg Marius til meg selv i dette og må bare si at dette garnet MÅ dere prøve folkens !! Deilig å strikke med og delikater farger å velge i.
Siste bilde i dag er av familiens nye medlem Lille Luca som er i ferd med å bli stor, han er bare så god !
Jeg har i mellomtiden lagt på sykehus pga en alvorlig betennelse i tykktarmen, er ikke helt på topp enda så jeg tar det med ro . Skal inn å ta flere undersøkelser deriblandt Koloskopi som jeg kvir meg veldig til ! Så hvis noen har erfaringer her så tar jeg imot med takk !
Da ønsker jeg dere en flott søndag alle sammen !