Totalt antall sidevisninger

lørdag 29. juni 2013

Saltwater by Heidi Kirrmaier

Saltwater måtte jeg bare i gang med ( bilde er lånt fra Ravelry)Jeg strikker den i dobbel alpakka fra Garnudsalg.dk . Tror det blir bra :)http://www.ravelry.com/patterns/library/saltwater-2


Min Alpeklematis er lekker. Alle disse blomsterbildene er fra hagen i barndomshjemme.
Gudeblomst en lekker liten staude.

tirsdag 25. juni 2013

Min vakre kaktus blomstrer !!!!!

Blomstene er så vakre og svære. Så synd de bare er slik i ett døgn...Men jeg var heldig med de i år for i fjor tørket knoppene og falt av..Men i år derimot fikk jeg endelig se de :)

søndag 23. juni 2013

Ny hekleduk og en gammel Egersundbolle


Fikk plutselig lyst å hekle :))) Så det ble en liten duk til kjøkkenet. Oppskriften fant jeg i DMC hefte nr.19. Det andre bilde viser min nye utsikt :) Fin den også :)

torsdag 13. juni 2013

Eris et utrolig flott sjal


http://www.ravelry.com/patterns/library/eris-2
Nydelige Eris kommer det til å bli flere av :))) Oppskrift på Ravelry finner du over her :)Jeg har strikkett det i dobbelt Alpakagarn fra garnudsalg.dk og så skyllet det opp i lunkent vann. Det ble lekkert og så fint å drapere det rundt halsen :)

onsdag 12. juni 2013

Farvel til barndomshjemmet

Det nærmer seg siste dag i barndomshjemmet og det blir veldig rart og aldri mere skulle gå inn døren her... det er så mange tanker som detter ned i hodet. Men jeg skal holde på de gode minnene og så går veien videre ubønnhørlig enten jeg vil eller ei...Jeg kommer spesielt til å savne hagen og alle blomstene, Fanafjorden og sene ,late sommerkvelder.........Men sånn er det, ingenting varer evig....Bildet er tatt fra soverommet mitt og når jeg lukker øynene kommer jeg til å kunne gjennskape dette bilde for alltid......Så jeg takker for alle de årene jeg fikk her og så går veien og livet videre...Jeg vet noen av dere har større problemer i livet og jeg vet dette er en filleting i den store sammenhengen tross alt..........