Totalt antall sidevisninger

lørdag 28. september 2013

Ginger pulsvarmere

Så er vante sesongen snart i gang, jeg skal stille på messe i Stavanger hos min gode venninne Tove;) Det skal bli spennende. Disse pulsvantene er fra danske Annette Danielsen og sitter godt på hånden :)

onsdag 25. september 2013

Headskulls..Dødsfine


Hekling denne gangen, og det var kjekt etter gammalt. Og siden flere av mine venner ville ha dette sjalet så var det bare å gå i gang.

fredag 20. september 2013

Less is more

http://hjertego.blogspot.no/Less is more luen finner du gratis på ravelry her http://www.ravelry.com/patterns/library/less-is-more---hat

 Jeg fikk inspirasjon på bloggen  til Guri http://hjertego.blogspot.no/ 
Hun lager så mange flotte luer. denne blå er strikket i Hexa fra Dustorealpakka og er 100 %alpakka. jeg brukte 1 nøste og bittelitt av nøste nr 2, så nå har jeg bestilt 1 nøste til hos http://annesgarn.no/storefront.php min faste garnpusher i mange år og den nettbutikken kan jeg anbefale. Du kan selvfølgelig besøke selve butikken også.

onsdag 18. september 2013

Et lite høstlager


Jeg har hentet en ny ladning på biblioteket og er veldig spent siden det er en ansatt der somhar valgt ut de fleste....Men i siste øyeblikk så jeg POLITI og den måtte jeg jo få med meg :) 
Jeg er storforbruker av bøker og dette holder bare 2-3 uker. 

Så måtte jeg ta med dette vikingeskipet som hører hjemme i Haugesund og jeg traff på en seiltur til Stavanger.

På strikkefronten har jeg mange prosjekter på gang, holder på med en deilig lue i Hexa og skal hekle hodeskallesjal og en liten babyjakke til en ventet liten jente i familien . Men det vil komme fortløpende på bloggen etterhvert så følg med. 

Jeg er også veldig glad for alle kommentarer fra dere alle sammen :D

fredag 13. september 2013

On the beach og en Pavlova :)



Så fikk jeg brukt opp noe restegarn som jeg hadde liggende, tok utgangspunkt i denne oppskriften  http://www.ravelry.com/patterns/library/on-the-beach-2 



Men gjorde litt forandringer her og der..Dette er en Top-down gratis oppskrift og da er det lett å prøve den underveis :) 
Og til sist en Kjærlighetspavlova som jeg fant oppskrift på her http://detsoteliv.no/  Og den er vidunderlig........Stønn...