Totalt antall sidevisninger

torsdag 25. januar 2018

Tilbehør til kuldegrader...
Halsen er mitt eget design, strikket av 1 nøste Fat faerytale, la opp 64 m og strikket 3 r, 1 vr omgangen rundt. La inn bobler i rettmaskenes midtmaske nedover. Økte ut 1 r i samme midtmaske på slutten 2 ganger slik at den videt seg ut nederst.Pinne 5,5

Den svarte luen heter Chasmere lue den strikket i Mini Sterk , det gikk i underkant av 1 nøste på p 3.5 Satte på en avtagbar dusk. Oppskriften er dansk av Camilla Vad og du finner den HER

Sist men ikke minst, Den lyse grå Boston luen av Susie Haumann også en oppskrift på dansk. Her gikk det litt over 1 nøste Mini sterk, oppleggskanten er spesiell pen og ikke vanskelig i det hele tatt. Jeg har strikket 3 stykker av denne og de er allerede gitt vekk.

Oppskriften finner du HER.

Så må jeg takke for hyggelige hilsener på det forrige innlegget mitt. Nå er jeg igang med Rings and roses genseren, gleeeder meg til å strikke den !Kos dere alle sammen og ha en riktig god helg !

8 kommentarer:

 1. Vinter er vinter, og det trengs både hals og luer! 0 grader og litt vind her i dag, men jammen var det godt med ull innerst, hals og lue og tykke, tova votter. Herlig tur på spark!

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Fine og praktiske ullplagg du har strikka :) Vi treng slike ei stund enno. God helg :)

  SvarSlett
 3. Så fine, varme og gode plagg du har strikka.
  Det trengs virkeleg no.
  God helg frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Den halsen var skikkelig fin.. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 5. Lager så mye fint du :) god helg!

  SvarSlett
 6. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  winwin login

  SvarSlett