Totalt antall sidevisninger

lørdag 7. desember 2013

SelbuvotterNå er jeg kommet i vottestimen, disse er strikket i Pt 5 og det holder med 1 nøste av hver farge. Selbu mønster finner du masse av på min Pinterest side, se egen Pinterest-link på høyre side her på  bloggen. Duken som dere kan skimte under vottene er gammel og sydd av min mor i hennes unge dager. Det er koselig å ta vare på slike gamle ting synes jeg. Ønsker dere alle en fin førjulstid.

16 kommentarer:

 1. Flotte selbuvotter. Det erdet neste som står på lista mi. Viss eg rekekr det.Tenkte å lage noen til megsjølv. Som gave tiljul hehe.Ha ein flott lørdagskveld

  SvarSlett
 2. Flotte votter og dugen ser rigtig fin ud :)

  SvarSlett
 3. Flotte votter! Selbuvotter passer alltid. Og duken var så flott - så fint å ha en sånn duk i familien!

  SvarSlett
 4. Flotte votter som kommer til å varme godt.

  SvarSlett
 5. Nydelige votter jeg ser rundt på flere blogger idag…. flott duk du har, herlig nostalgisk! Ha en magisk søndag!

  SvarSlett
 6. Selbu-votter må alle ha minst ett par av, så dette er en sikker vinner. Riktig fine! Artig å strikke er det også, synes jeg. Koselig juleduk med historie! Det er noe med det vi tar fram år etter år og som har vært brukt før det kom i vårt eie.

  Ha ei fin adventsuke!

  Klem

  SvarSlett
 7. Storfine votter har du strikket og tusen takk for link. Jeg er veldig gledelig med herlige oppskrifter. Ha hjertelige takk Lisbeth... det var veldig fint for meg. Deilig staker du har og veldig fine minne med nydelig duk, en fine broderi. Ha en fin adventuke hilsen og klem fra Viola.

  SvarSlett
 8. Hejsa. Smiler... Vil du kigge forbi min blog, da jeg afventer mail fra dig og vil gerne modtage den før jeg modtager nyt internet = ved ikke hvornår jeg evt kommer på nettet igen efter d. 11 dec.
  God dag til dig

  SvarSlett
 9. Har sendt deg mail :))))))) Jiippi !!

  SvarSlett