Totalt antall sidevisninger

søndag 10. august 2014

En sommer er over og minnene av den består....Synger Kirsti Sparbo.

 Det ble en deilig seileferie i Danmark, jeg var i Bogense, Ebeltoft, Lesøe, Gemst ? og Skagen. Så seilte vi over Skagerak til Høllen, Søgne.
 Deilige Bogense.
 Her ligger vi i marinaen på Åros i Søgne.
 Fikk lært meg en god del seiling på turen, Min svigerinne og hennes canadiske venninne reiste hjem ganske tidlig og tilbake var jeg og min bror som fikk 2 uker sammen. En fantastisk tur, mye å se. I Skagen målte vi 25.2 grader i vannet :)
 Det ble en mimretur på Borøya utenfor Kristiandsand hvor min far vokste opp. Her tilbrakte jeg mange somre som barn.
 Deilige Danmark, så mange flotte hus å se. På Lesøe besøkte jeg Lesøe Ull og fikk kjøpt litt strikkegarn :)
Her er rutebåten som går til Borøya og Ny Hellesund blandt annet. Den har jeg reist med noen ganger :) I Stavanger fikk jeg en dag med min kjære venninne Tove. Jeg var vekke nesten 3 uker og vi hadde sol vær eneste dag...Så i år kan vi ikke klage på været ! Nå koser jeg meg med å lese mine venners blogginnlegg. Ser dere har lagt ut mye flott ! Gleder meg til å følge dere gjennom høst og vinter  . Klem fra Beth

18 kommentarer:

 1. Åååå, for en fantastisk ferie du har hatt! Det må være herlig å kunne farte rundt i seilbåt når været viser seg fra sin beste side! Danmark er flott, det lille jeg har opplevd -det gir bare mersmak- har lyst til å se mer! :-)
  Nå skal jeg straks ile på jobb, ha en fortsatt fin-fin søndag! :-)

  SvarSlett
 2. Lyder som en dejlig og hyggelig ferie

  SvarSlett
 3. Dejlige sommerbilleder. Det har været utroligt godt sejlervejr hele sommeren her i Danmark. Og I er da nået lidt omkring.

  SvarSlett
 4. Dejlige sommerbilleder :-) ihh hvor kunne jeg tænke mig sådan en tur...(og en båd..) ja vejret har været helt fantastisk i år her i Norden. Tak for turen ;-)

  SvarSlett
 5. Så fin ferie du har hatt! Dette kunne jeg virkelig tenkt meg..... Og så ble jeg nysgjerrig på garnet ditt. Får vi se hva du kjøpte?
  I år må vi være fornøyde med været. Maken til sommer!

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ingunn, jo, skalø legge ut garnet her :)))

   Slett
 6. Så tøff du er som har hatt seilbåtferie :)
  DET hadde ikke vært noe for meg med min hav-vann-skrekk-fobi...!!
  Flotte bilder du har tatt i alle fall :)

  Ha ei flott uke!

  Klem fra Ann Elisabeth

  SvarSlett
 7. For en ferie du har hatt! Håper været og alle de deilige dagene har inspirert deg til masse kos og strikk utover høsten. Går det bra med hullmønstertoppen i beige?
  -Anne-

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå måtte jeg tenke, jo, den er blitt en UFO hahaha

   Slett
 8. Fantastiske bilder. Så deilige seileferie du hadde Lisbeth... herlig. Jeg har veldig glad... å se :-))) og jeg kunne tenkt meg en tur :-) takk for kjempeflotte sommerbilder. Ha fortsatt riktig fint... Klem fra Viola

  SvarSlett
 9. Må ha vært en fantastisk sommer! Danmark er et deilig land å feriere i!

  SvarSlett
 10. Det var morro og se Boroya igjen, og Hollen,jeg kommer derfra,men naa bor jeg I Amerika,men var hjemme I 2004,saa rart og see de plassene igjen,takk for bildene,Hilsen MaryAnn. Norway2@hvc.rr.com

  SvarSlett